Sikeres Feliratkozás

Az Ingyenes Öngyógyító tanfolyamra való jelentkezésed sikeresen megtörtént!

Kedves Sorstársam!

Üdvözöllek az Öngyógyító Emberek klubjában!

Remélem a kíváncsiságod mellett ott van egy jó nagy adag tenni akarás is és remélem, hogy az elkeseredés mellett ott van már benned az a bizonyos sürgető érzés a változás iránt.

Mert ezekből alakul ki az a lelkesítő belső kényszer, ami félrelök majd minden negatív gondolatot és csak a GYŐZELMET engedi láttatni. Ezekből alakul ki az a gyógyulásodba vetett mélyről jövő meggyőződés, ami megkérdőjelezhetetlenné teszi számodra a sikert, erőt és kitartást ad és nem engedi elkeseredni az embert. (Kérlek, ezt most olvasd el még egyszer és ne csak értsed, hanem érezd is át! Köszönöm!)

Ne feledd! A betegség gyűlölete, a szenvedés felett érzett fájdalom kevés ahhoz, hogy legyőzd a Fenevadakat. Önsajnálattal, sebnyalogatással nem megyünk semmire.

A betegségedet csak úgy tudod legyőzni, ha az EGÉSZSÉGEDRE koncentrálsz.

…és most kérlek, ne mondd azt, hogy “Óóó! … hát nekem nincs erőm ehhez.” Inkább azt mondd, hogy: Igen! Meg akarok, meg fogok, meg tudok szabadulni ettől a borzalomtól. SIKERÜLNI FOG!

AKAROM, HOGY SIKERÜLJÖN!

Nos, akkor mindenek előtt tisztázzunk egy-két dolgot.

Ha valakinek születési adottságainál fogva hajlama van az agyi anyagcserezavarokra, akkor annak legyen az az első dolga, hogy kiiktatja az étrendjéből azokat az ételeket és italokat, amelyek agyi anyagcserezavarokat okoznak.

Aztán, mielőtt bármibe is kezdene, lássa el a szervezetét a szükséges tápanyagokkal.

Tehát miről is van szó? Arról, hogy bár sok módszer létezik (legyen az ilyen-olyan pszichoterápia, agykontrol, homeopátia, kineziológia, gyógyszeres terápia, relaxáció, Bach virágterápia, jóga, vagy bármi más),

AZ ALAPJA, MINDEGYIKNEK AZ IDEGRENDSZER NORMÁLIS MŰKÖDÉSÉNEK MEGTEREMTÉSE

(Az agyi allergének elhagyásával és a tápanyagok bevitelével. Erről még nagyon sok szó lesz itt.)

Meg persze, a testmozgás.

Tehát, egy komoly életmódváltásra van szükség, amiben benne van a motiváció, a diéta, a testedzés, az étrend-kiegészítők szedése, ismereteid bővítése (tanulni, alkalmazni, tapasztalni!) és végül utoljára, de nem utolsósorban, még valami. A hit. A hit saját magadban, az egészségedben, a változásban.

Egyfajta mentális azonosulás a gyógyulással, egyfajta csillapíthatatlan vágy az egészség után.

Persze, egy ilyen váltás természetesen nagyban függ az életkörülményektől is. De ha a változás iránt érzett megingathatatlan elkötelezettség szilárdan kialakult valakiben, akkor már csak a lehetőségeihez kell igazítania a feltételeket és el kezd működni a dolog.

Ha akarod, menni fog meglásd!

Na nézzük csak át, hogyan is csináltam én ezt annak idején?

Találtam magamnak valamit, ami beindította bennem a gyógyulás iránti vágy motorját. Valamit, ami el kezdett hajtani a változás felé, lelkesedéssel, elszántsággal töltött el és magabiztossá tett. A motor beindult és nem volt megállás. A “tettek mezejére” léptem!

(Ez a “valami” egyébként, nem volt más, mint a gyermekem szeretete.)

Elmerültem benne, magamba szívtam, hagytam, hogy átitasson.

Ez segített abban, hogy FANATIKUSAN és mindenre ELSZÁNTAN akarjam a gyógyulást.

Nem tudom mi lett volna, ha csak szerettem volna meggyógyulni, vagy ha csak reménykedtem volna abban, hogy egyszer majd meggyógyulok. Nem tudom mi lett volna ha csak a betegség gyűlölete hajtott volna az egészség szeretete helyett. Azt viszont tudom, hogy egy percig sem volt kétséges számomra a siker.

Ha azt akarod, hogy sikerüljön valami, akkor abban nem csak reménykedned kell, azt tudnod, látnod, érezned, akarnod kell.

Vannak csodák! Csak dobd bele a cilinderbe az elszántságot, a megtervezett, tudatos életvitelt, a kőkemény munkát és kijön belőle az EGÉSZSÉG!

Eddig világos? Akkor lássunk hozzá!

A “tananyag” a következő tantárgyakból tevődik össze:

1.) MOTIVÁCIÓ (KERESNED KELL VALAMIT, AMI EL KEZD HAJTANI A CÉL FELÉ)

2.) ISMERETEID BŐVÍTÉSE (TANULJ, ALKALMAZZ, TAPASZTALJ)

3.) NEURO-DIÉTA (AZ AGYI ANYAGYCSEREZAVAROKAT OKOZÓ ÉTELEK, ITALOK

ELHAGYÁSA..)

4.) ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK (MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTÉSRŐL)

5.) TESTEDZÉS

6.) HIT ÖNMAGADBAN, A GYÓGYULÁSODBAN

 

Bozótvágó kés leszek a kezedben. Csak gyere utánam, tedd a dolgod és MEGGYÓGYULSZ!

Brandenburg Géza