MINDEN MEGTESZÜNK ANNAK ÉRDEKÉBEN,HOGY MAXIMÁLISAN ELÉGEDETT LEGYEN A TERMÉKEINKKEL  ÉS HOSSZABB TÁVON IS HŰSÉGES VÁSÁRLÓNK MARADJON, HA BÁRMILYEN OKBÓL KIFOLYÓLAG MÉGSEM ELÉGEDETT A MEGRENDELT TERMÉKKEL, KÉZHEZVÉTELÉTŐL SZÁMÍTOTT 14 NAPON BELÜL JOGA VAN A TERMÉKET VISSZAKÜLDENI VAGY CSERÉT IGÉNYELNI.

Kérjük, hogy visszaküldés esetén, amennyiben módjában áll, a termék eredeti, sértetlen csomagolását és hozzátartozó címkéket is szíveskedjék visszaküldeni. Az elállási jog gyakorlása esetén a termék visszajuttatásáról a vásárlónak saját költségén kell gondoskodnia.  Az elállással érintett termék utánvétellel nem küldhető vissza, utánvételes átvételt nem áll módunkban teljesíteni.

Abban az esetben, ha Ön a megrendeléskor ingyenes szállításban részesült, de ha a termék visszaküldésével a megrendelés teljes összege nem éri el az ingyenes szállításhoz szükséges összeget, akkor a visszaküldött termék(ek) árát a szállítási költségekkel csökkentve visszatérítjük Önnek.

Pénzvisszafizetés igénylése esetén csak banki átutalás útján kerül teljesítésre a vételár visszatérítése a vevő által megadott bankszámlára vagy arra a számlára, amelyről a kártyás fizetés megtörtént.

Visszaküldés menete:

  • Keresse meg rendelése azonosítóját és küldje el nekünk emailben a brandenburg.neuro@gmail.com-ra, a bankszámlaszámával együtt.
  • Mi küldünk Önhöz egy GLS futárt, aki átveszi csomagját és visszahozza nekünk.
  • Amint visszaérkezik a csomag a GLS által, visszautaljuk Önnek az összeget.